Vi hjälper dig att hitta ditt drömjobb! Börja jobba som konsult hos oss redan idag!

På PersonalExpressen är vi alltid på jakt efter dig som vill jobba som konsult inom just ditt personliga kompetensområde. Hos oss får du alltid det stöd du behöver för att du både ska kunna klara dina arbetsuppgifter och samtidigt känna att du utvecklas på det personliga planet. På PersonalExpressen är vi inte bara din arbetsgivare, vi är din personliga karriärpartner också. Vi värdesätter din personliga utveckling lika mycket som din professionella och det märker vi ger resultat både i form av att våra konsulter gör att bra jobb ute hos våra kunder samtidigt som de vill vara kvar och arbeta långsiktigt genom oss.

Vi erbjuder veckolöner för de som önskar, goda arbetsvillkor i övrigt samt innovativa tekniska personallösningar – allt för att vara en attraktiv arbetsplats där du som är ute på konsultuppdrag via oss ser dina individuella behov i fokus.

Rekryteringsprocessen är enkel. Du ansöker genom att skicka ett mejl med ditt CV och en kort presentation av dig själv samt information kring vilket område du är intresserad av att arbeta inom. Detta skickas till: ansokan@personalexpressen.se. Därefter får du inom kort besked om vi tror att du skulle passa bra hos oss. Om vi väljer att gå vidare med din ansökan bjuder vi in dig till en anställningsintervju. Vid intervjutillfället får du berätta mer om dig själv och hur du ser på dig själv i din yrkesroll. Vi berättar också mer ingående om företaget och vilka förmåner du får genom att vara anställd genom oss.

Har du några frågor, funderingar eller annat du undrar över och vill komma i kontakt direkt med någon av våra medarbetare så hittar du både telefonnummer och e-postadresser under fliken kontakt i menyraden ovan. Du kan alltid höra av dig till oss!

Sök jobb genom oss redan idag – vi på PersonalExpressen ser fram emot ett långt, spännande och utvecklande samarbete tillsammans med dig!

”På PersonalExpressen jobbar vi hårt och systematiskt för att ständigt utveckla vår verksamhet till att bli mer individanpassad för våra medarbetare. Att kunna vara tillhands för de personliga behov som var och en av våra medarbetare har när de är ute på konsultuppdrag hos våra kunder är hela kärnan i vår affärsidé. När våra medarbetare trivs i sin tillvaro gör de också ett bra jobb – så enkelt är det. Att vara lyhörd gentemot sina medarbetare är nyckeln till all affärsmässig framgång.”

Oliver Thomson

VD & Grundare